Tisztelt Gyöngyössolymosi Vállalkozó!

Szeretném tájékoztatni, hogy 2007 óta Gyöngyössolymos is rendelkezik önálló weblappal. Levelem célja, elérni minden Gyöngyössolymosi Vállalkozót, és egyben felmérni, hogy igényt tartanának-e ezen a weblapon történő megjelenésre. A szolgáltatás minden solymosi vállalkozó számára ingyenes lehetőséget biztosít az interneten való megjelenésre.
Egyaránt előnyös azon vállalkozóknak/vállalkozásoknak, amelyek még nem jelentek meg a világhálón és azok számára is, amelyek már rendelkeznek saját weblappal; hiszen így eggyel több helyen lesznek elérhetőek.

Valójában mit is takar ez az ingyenes szolgáltatás?

Az alábbi adatokat tennénk közzé minden lehetősséggel élő vállalkozóról/vállalkozásról:

  • A vállalkozó/vállalkozás neve,
  • A váll. székhelye, telephelye, levelezési címe,
  • Telefonos/fax elérhetősége,
  • E-mail cím, amennyiben rendelkezik ilyen elérhetőséggel,
  • Egy-egy rövid mondat, amellyel konkrétan leírhatja tevékenységi körét, amennyiben igényt tart rá!

A szolgáltatás igénybevételének nem feltétele, minden fentebb felsorolt adat megjelentetése. Abban az esetben, ha már rendelkezik vállalkozása weblappal szívesen felkínálom a linkelési lehetőséget. Így a www.gyongyossolymos.hu weblapról egy kattintással, közvetlenül elérhető lenne vállalkozásának weblapja.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy jelen ajánlatunk hasznos az Ön számára kérem, juttassa vissza az alábbi adatlapot a Polgármesteri Hivatal titkárságára, vagy e-mailben a info@gyongyossolymos.hu e-mail címre megküldeni.

Gyöngyössolymos, 2014. 02. 01.

Tisztelettel:

Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna
polgármester

Vállalkozói adatlap letöltése(.doc)